Stopniščne ograje

 

Stopniščne ograje

Stopniščne ograje

Vsako stopnišče se rado ponaša z bogato stopniščno ograjo. V podjetju Mizarstvo Štibelj Jurij Štibelj s.p. izdelujemo stopniščne ograje pri oblaganju z lesom predhodno izdelanih stopnic iz betonske osnove, kovinske konstrukcije, pri samostojno stoječih lesenih stopnicah ali na kamnitem stopnišču. Stopniščne ograje različnih oblik izdelujemo v celoti iz lesa, ali v kombinaciji les - kovina. Na željo stranke ograjo pričnemo ali zaključimo z raznimi dodatki, lahko pa izdelamo samo oprijemalo.

Lesene stopnice

Samostojno stoječe lesene stopnice, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji slik že imajo svojega lastnika, od stopnic, ki jih želite imeti vi, pa vas loči le en klic ali klik.

Visoko tehnološko in ekološko naravnana proizvodnja

Zadovoljen kupec, visoko tehnološko in ekološko naravnana proizvodna.

Stopnice

Mizarstvo Štibelj Jurij Štibelj s.p., z več kot 20 letno tradicijo delovanja, se nahaja v Selški dolini, v neposredni bližini smučišča Stari vrh. Glavna proizvodnja dejavnost podjetja je izdelavalesenih stopnic in stopniščnih ograj po naročilu.

Kakovostna izbira lesa

Vse stopnice in stopniščne ograje so izdelane iz kakovostnega bukovega, hrastovega, javorovega ali jesenovega lesa, končna kvaliteta izdelkov pa je podprta z visoko tehnološko in računalniško vodeno opremo proizvodne, z znanjem, izkušnjami in ročnimi spretnostmi.

Tradicija in svetovanje

Izdelujemo stopnice položene na betonsko osnovo, kovinsko konstrukcijo ali samostojno stoječe lesene stopnice. Poleg stopnic izdelujemo tudi stopniščne ograje različnih oblik.

Naša ponudba obsega svetovanje, izdelavo, dobavo in montažo izdelkov, končno kvaliteto pa podpremo z visoko tehnološko opremo proizvodne, znanjem, izkušnjami in ročnimi spretnostmi.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas!

Tu smo za vas, da vam pomagamo pri rešitvi.

Ali pa nas pokličite na 04 510 3311

Kakovostne Stopniščne ograje