Lesene stopnice

 

Lesene stopnice

Lesene stopnice

Samostojno stoječe lesene stopnice, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji slik že imajo svojega lastnika, od stopnic, ki jih želite imeti vi, pa vas loči le en klic ali klik.

Samonosilne stopnice

Izdelujemo stopnice z nosilno konstrukcijo iz lesa ali kovine, ki je lahko ravna ali krivljena.

Visoko tehnološko in ekološko naravnana proizvodnja

Zadovoljen kupec, visoko tehnološko in ekološko naravnana proizvodna.

Stopnice

Mizarstvo Štibelj Jurij Štibelj s.p., z več kot 20 letno tradicijo delovanja, se nahaja v Selški dolini, v neposredni bližini smučišča Stari vrh. Glavna proizvodnja dejavnost podjetja je izdelavalesenih stopnic in stopniščnih ograj po naročilu.

Kakovostna izbira lesa

Vse stopnice in stopniščne ograje so izdelane iz kakovostnega bukovega, hrastovega, javorovega ali jesenovega lesa, končna kvaliteta izdelkov pa je podprta z visoko tehnološko in računalniško vodeno opremo proizvodne, z znanjem, izkušnjami in ročnimi spretnostmi.

Tradicija in svetovanje

Izdelujemo stopnice položene na betonsko osnovo, kovinsko konstrukcijo ali samostojno stoječe lesene stopnice. Poleg stopnic izdelujemo tudi stopniščne ograje različnih oblik.

Naša ponudba obsega svetovanje, izdelavo, dobavo in montažo izdelkov, končno kvaliteto pa podpremo z visoko tehnološko opremo proizvodne, znanjem, izkušnjami in ročnimi spretnostmi.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas!

Tu smo za vas, da vam pomagamo pri rešitvi.

Ali pa nas pokličite na 04 510 3311

Kakovostne Lesene stopnice