O podjetju MIZARSTVO ŠTIBELJ Jurij Štibelj s.p.

 

Zgodovina podjetja. Servikom-Kompresorji izdeluje tehnološko dovršene kompresorje lastne blagovne znamke. Nudimo kompresorje v oljni in brezoljni tehnologiji, namenjene najzahtevnejšim pogojem uporabe v železniškem prometu, laboratorijih in industriji.

Mizarstvo Štibelj Jurij Štibelj s.p., z več kot 20 letno tradicijo delovanja, se nahaja v Selški dolini, v neposredni bližini smučišča Stari vrh. Glavna proizvodnja dejavnost podjetja je izdelava lesenih stopnic in stopniščnih ograj po naročilu.

Precejšen del proizvodnih zmogljivosti je namenjenih tudi kooperaciji. Vse stopnice in stopniščne ograje so izdelane iz kakovostnegabukovega, hrastovega, javorovega ali jesenovega lesa, končna kvaliteta izdelkov pa je podprta z visoko tehnološko in računalniško vodeno opremo proizvodne, z znanjem, izkušnjami in ročnimi spretnostmi.

Smo družinsko podjetje s 7 zaposlenimi in z občasno pomočjo študentov. Izdelujemo stopnice položene na betonsko osnovo, kovinsko konstrukcijo ali samostojno stoječe lesene stopnice. Poleg stopnic izdelujemo tudi stopniščne ograje različnih oblik. Vse stopnice in stopniščne ograje izdelamo iz kakovostnega bukovega, hrastovega, javorovega ali jesenovega lesa, predvsem zimske sečnje, ki ga predhodno sušimo zračno in nato dokončno v sušilnici.

Naša ponudba obsega svetovanje, izdelavo, dobavo in montažo izdelkov, končno kvaliteto pa podpremo z visoko tehnološko opremo proizvodne, znanjem, izkušnjami in ročnimi spretnostmi. Precejšen del proizvodnih zmogljivosti je namenjenih kooperaciji s podjetjem Alples, industrija pohištva, d.d., za katerega izdelujemo masivne sestavne dele za pohištvo, ki morajo ustrezati standardu ISO 9001:2000.

Prokurist: Nikolaj Štibelj in Marija Štibelj

Bukovica 6

4227 SELCA

Tel.: 04 510 3311

E-pošta: [email protected]

Pomagamo vam pri rešitvi

Dosegljivi smo po telefonu, elektronski pošti vsak dan.

Podpora po telefonu

Na vsa morebitna vprašanja vam bomo kar najhitreje odgovorili po telefonu: 04 510 3311.

Podpora po elektronski pošti

Na vsa morebitna vprašanja vam bomo kar najhitreje odgovorili po elektronski pošti.

Kakovostna izbira lesa

Vse stopnice in stopniščne ograje so izdelane iz kakovostnega bukovega, hrastovega, javorovega ali jesenovega lesa, končna kvaliteta izdelkov pa je podprta z visoko tehnološko in računalniško vodeno opremo.